KIK VAGYUNK ÉS MI A KÜLDETÉS?

Ha kíváncsi vagy az ember(ek)re is a márka mögött
a brand, ami kiteljesít

SuperNatural

Azt, hogy “sokkal több van Benned..!” teljesen komolyan gondoljuk. Az emberi genom jellemzően 120 pluszra van tervezve, ami az átlag életkort illeti. De megszülettek már azok a gyermekek is, akik a másfél évszázados életkort is meg tudnák élni. 
Igen, csak tudnák, merthogy jellemzően szinte senki sem éli meg ezeket a korokat… 

Hogy miért? Azért, mert a betegség sokkal jobb bolt, mint az egészség. Mert zsíros disznóvá hízni sokkal, de sokkal könnyebb, mint megőrizni a szervezetünk egészséges testtömegét, vitalitását és természetes immunitását. Meg azért, mert az (átlag)ember által fogyasztott “élelmiszerek” 90+ százaléka alkalmatlan az emberi fogyasztásra. Inkább nevezhetnénk méregnek, mint ételnek a legtöbb olyan anyagot, ami átmegy az élelmiszerfeldolgozó iparon. 

Hogy a rengeteg stresszről, média-agymosásról, meg el “éjjel-nappalbudapestesedésről” már ne is ejtsünk szót…  

Amit ez a márka képvisel, az viszont nem kisebb álom, minthogy vissza szeretné adni az embernek azt, ami az övé:
A fizikai és pszichikai egészséget, egy olyan életben, amely nem csupán eléri korban a 120 esztendőt, hanem egészségben, testi és szellemi boldogságban teszi meg ezt. 

Aztán ha már ilyen funny lesz minden, mondjuk jó lenne ha tudnánk is valahol élni ezt a remek életet. Szóval ugyanezt a tiszta és szeretetteljes állapotot szeretnénk a bolygónak is megadni, amely évezredek óta tűri meg magán hűtlen gyermekeit, annak ellenére is, hogy azok lassan elpusztítják…

Szóval gyere, olvass, eddz, fejlődj – mentsük meg magunkat és az egyetlen természetes élőhelyünket..! 

Alapító, márkatulajdonos, termékfejlesztő

Sándor Gergely

A főnök. De nyilván több ettől. Mondhatjuk, hogy ő maga a SuperNatural.

Megálmodó, megalkotó, folyton teremtő, kreatívkodó. Afféle vezető, aki hisz benne, hogy a legtöbb, amit a környezetedért tehetsz az az, hogy saját magad a lehető legjobb(an) vagy. 
Hű is ehhez: soha nem áll le, sohasem teljesen elégedett, állandó harcban áll saját perfekcionizmusával – de sokszor éppen e küzdelem viszi előre. 

Mindig itt van. Mindig figyel. Az ő blogját olvashatod az oldalon, az ő víziója a multishaker és a számos jövőben várható termék, illetve segédanyag is. 

Életmódtanácsadó, táplálkozásszakértő, edző, társadalompszichológus, sejtbiológus, designer, elemző, salesman: életmódpolihisztor. Neki tényleg elhiheted..!

(csendes)társtulajdonos

Sándor Barnabás

A főnök Tesója. De attól persze ő is sokkal több. 
Baj- és edzőtárs, ha kell kemény kritikus, ha kell támogató erő. 

S bár az életmódja sokszor alaposan kilóg a sorból (hergeli is a környezetét vele derekasan) edzésben, munkában nem ismer tréfát. 

Ténylegesen tevékenyen ritkán van jelen itt, de mégis a vállalkozás egyik mozgató rugója jogi- gazdasági- és elvi szempontból egyaránt.

Sport- és megmondóember, Fenegyerek

Szöllőssy Dávid

A főnök Tyler Durden-je, mondhatnánk, de ugye már vagy tíz éve nem idézünk onnan, az meg milyen furán hangzik már, hogy “Benedek Bencéje”. Plusz plágium is.

Szóval inkább azt mondjuk ő a srác, akinek egészen biztos, hogy faszagyerek feliratú tárcája lenne, ha hordana ilyesmit és nem csak úgy begyűrné a rengeteg dohányt a zsebébe szőrén (mondván, hogy a pénztárca kurvára nem menő már úgy a kilencvenes évek közepe óta).

Keményen, vagy sehogy, tartja ars poetica-ja és ezt hozza is az élet minden területén. Emellett Dave mindig megmondja a tutit. Finomkodás és kímélet nélkül – de pont ezt szeretjük benne.
Szintén viszonylag ritkán van itt, de akkor mindenki tud róla. 

Marketing guru és "kigyúrtállat"

V. Benito

Bár neki a legnagyobb a bicepsze a csapatban, fura mód mégsem ezért van itt. Beni a mi minden hájjal megkent (mármint csak tömegelés alatt ugye) Marketing Mágusunk.

Őt hívjuk ha varázsolni kell a FB kampányokkal, tőle várjuk a háttérben folyó marketing kommandót és ő az egyetlen, aki valóban (ki)oktathatja, a főnököt, hiszen az tőle próbálja eltanulni a marketing mágia mélyebb fortélyait. 

Szintén meglepő, de Beni izomtömege egyenes arányban van kreativitásával, így messze nem csak egy massza, ahogy mondani szoktuk (by Arnold).

(EX)társtulajdonos

Nicole W.

Aki olvassa a blogot sejtheti ki ő.

Bár vélhetően sosem lesz itt már jelen semmilyen formában, elvitathatatlan érdemek illetik meg a weboldalt és az egész brandet illetően.  

Nélküle egészen más lenne minden. Minden értelemben.

Lehetetlen meghálálni azt a tengernyi figyelmességet, szépet és jót, amivel egykor fáradhatatlanul támogatta ezt a víziót és annak merész látnokát…

 

/ #hatékonycsapat #elementorka #randalírforever #lemurlamour #makonyecz #dög(onyecz) #(perem)füli /
...és természetesen Te,

Kedves Olvasó

Igen, Te is. Sőt, Te vagy csak igazán tagja a csapatnak, hiszen az épülő közösség nélkül sehová sem juthat el egy ilyen mozgalom. Nem fejezhető ki szavakban, hogy milyen hálásak vagyunk mindnyájótoknak, aki velünk együtt építi magát és a márkát. 

Nem is próbáljuk ezt meg, inkább majd beszéljenek a tettek helyettünk: ahogy növekszünk mint vállalkozás és mint mozgalom, úgy adunk majd “vissza” számtalan dolgot Nektek, akciók, díjmentes információk és jótékonysági megmozdulások keretében. 

Reméljük legalább akkora élvezet számotokra olvasni minket, használni a termékeinket, mint nekünk megélni, hogy megvalósul ez a küldetés és épül egy csoport ebben a kis országban, akik tényleg a személyes és közösségi jövőt képviselik az életminőség-javítás és a környezetudatosság területein.

Olvass bele blogunkba, cikkeinkbe

Gery San

“Született július 4-én”

Bevallom én sosem hittem abban, hogy az életeben egyáltalán nincsenek teljesen véletlenszerű események. Azt azonban már elfogadtam, hogy bizonyos sorsszerű események igenis okkal történnek az

Gery San

TanÉvnyitó

Igen, az újév óta rengeteg idő eltelt csöndben. A tavasz még simán csak elcsúszott, de a nyár sajnos mást is hozott. Nicole (nevezzük így őt,

Gery San

Miért válassz üveget?

Ez annyira nyilvánvaló, hogy talán le se kellene írnom, de természetesen megteszem, mert inkább beszéljünk valamiről többet, mint bárki előtt is ne legyen nyilvánvaló. Mert