KIK VAGYUNK ÉS MI A KÜLDETÉS?

Ha kíváncsi vagy az ember(ek)re is a márka mögött
sUPERNATURAL,

a brand, ami kiteljesít

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Phasellus ullamcorper ipsum rutrum nunc.

Aliquet elit ac nisl vestibulum odio. Quisque id mi nullam cursus lacinia erat. Ut a nisl id ante tempus hendrerit.

Morbi nec mes. Nunc nonummy metus. Praesent porttitor, nulla vitae posuere iaculis, arcu nisl dignissim dolor, a pretium mi sem ut ipsum.

Alapító, tulajdonos

Sándor Gergely

A főnök. De nyilván több ettől. Mondhatjuk, hogy ő maga a SuperNatural.

Megálmodó, megalkotó, folyton teremtő, kreatívkodó. Afféle vezető, aki hisz benne, hogy a legtöbb, amit a környezetedért tehetsz, az az, hogy saját magad a lehető legjobb(an) vagy. 
Hű is ehhez: soha nem áll le, sohasem teljesen elégedett, állandó harcban áll saját perfekcionizmusával – de sokszor éppen e küzdelem viszi előre a szekeret. 

Mindig itt van. Mindig figyel. Az ő blogját olvashatod az oldalon, az ő víziója a multishaker és a számos jövőben várható termék, illetve segédanyag is. 

Életmódtanácsadó, táplálkozásszakértő, társadalompszichológus, sejtbiológus, designer, elemző, salesman: életmódpolihisztor. Neki tényleg elhiheted..!

(csendes)társtulajdonos

Sándor Barnabás

A főnök Tesója. De attól persze ő is sokkal több.
Baj- és edzőtárs, ha kell kemény kritikus, ha kell támogató erő. 

Ő sem szalad a szomszédba segítségért, ha valakinek oda kell mondani és bár az életmódja sokszor alaposan kilóg a sorból (hergeli is a környezetét vele derekasan) edzésben, munkában nem ismer tréfát. 

Ténylegesen tevékenyen ritkán van jelen itt, de mégis a vállalkozás egyik mozgató rugója jogi- gazdasági- és elvi szempontból egyaránt.

Marketing guru és "kigyúrtállat"

V. Benito

Bár neki a legnagyobb a bicepsze a csapatban, fura mód mégsem ezért van itt. Benito a mi minden hájjal megkent (mármint csak tömegelés alatt ugye) Marketing Mágusunk.

Őt hívjuk ha varázsolni kell a FB kampányokkal, tőle várjuk a háttérben folyó marketing kommandót és ő az egyetlen, aki valóban (ki)oktathatja, a főnököt, hiszen az tőle próbálja eltanulni a marketing mágia mélyebb fortélyait. 

Szintén meglepő, de Beni izomtömege egyenes arányban van kreativitásával, így messze nem csak egy massza, ahogy mondani szoktuk (Arnold után szabadon ugye).

Sport- és megmondóember, Fenegyerek

Szöllőssy Dávid

A főnök Tyler Durden-je, mondhatnánk, de ugye már vagy tíz éve nem menő onnan idézni, az meg milyen furán hangzik már, hogy “Benedek Bencéje”. Plusz plágium is.

Szóval inkább azt mondom ő a srác, akinek egészen biztos, hogy faszagyerek feliratú tárcája lenne, ha hordana ilyesmit és nem csak úgy begyűrné a rengeteg dohányt a zsebébe szőrén (mondván, hogy a pénztárca kurvára nem menő már úgy a kilencvenes évek közepe óta).

Keményen, vagy sehogy, tartja ars poetica-ja és ezt hozza is az élet minden területén: vagy fullba tolja, vagy le se szarja az egészet, amiről szó van. És persze pontosan ez az a lazaság, ami miatt hozzá fordulunk, ha meg kell mondani a tutit. Ritkán van itt, de akkor mindenki tud róla. 

(EX)társtulajdonos

Nicole W.

Aki olvassa a blogot sejtheti ki ő.

Bár sosem lesz itt már jelen semmilyen formában vélhetően, elvitathatatlan érdemek illetik meg a weboldalt és az egész brandet illetően. Nélküle egészen más lenne minden. Lehetetlen meghálálni azt a tengernyi figyelmességet, szépet és jót, amivel folyton támogatta ezt a víziót és annak látnokát. 

“Nem tudom megtenni, mert nincs rá már lehetőségem, de azért nagyon köszönöm – sosem fogom elfelejteni, amit kaptam..!”  

(…és csak mert imádta: #makilovers #lemurlamour #(perem)füli #dög(onyecz) #makonyecz, #hatékonycsapat #Elementorka #randalírforever #szÁrnyalóenglishmaki ) 

...és természetesen Te,

Kedves Olvasó

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Phasellus ullamcorper ipsum rutrum nunc.

Aliquet elit ac nisl vestibulum odio. Quisque id mi nullam cursus lacinia erat. Ut a nisl id ante tempus hendrerit.

Morbi nec metus. Nunc nonummy metus. Praesent porttitor, nulla vitae posuere iaculis, arcu nisl dignissim dolor, a pretium mi sem ut ipsum.

b l o g

TanÉvnyitó

(„…végül is én akartam Balog Tamás lenni..!”) Igen, az újév óta rengeteg idő eltelt csöndben. A tavasz még simán csak elcsúszott, de a nyár sajnos

Tovább olvasom »

Évnyitó

(- 2019 on – #újévújéletevör) Marha nagy divat lett halálba degradálni az újévi fogadalmakat, meg úgy eleve mindenfajta életvitel változtatást, amit az “új év, új

Tovább olvasom »
Close Menu
×
×

Cart