KIK VAGYUNK ÉS MI A KÜLDETÉS?

Ha kíváncsi vagy az ember(ek)re is a márka mögött
a brand, ami kiteljesít

SuperNatural

Azt, hogy “sokkal több van Benned..!” teljesen komolyan gondoljuk. Az emberi genom jellemzően 120 pluszra van tervezve, ami az átlag életkort illeti. De megszülettek már azok a gyermekek is, akik a másfél évszázados életkort is meg tudnák élni. 
Igen, csak tudnák, merthogy jellemzően szinte senki sem éli meg ezeket a korokat… 

Hogy miért? Azért, mert a betegség sokkal jobb bolt, mint az egészség. Mert zsíros disznóvá hízni sokkal, de sokkal könnyebb, mint megőrizni a szervezetünk egészséges testtömegét, vitalitását és természetes immunitását. Meg azért, mert az (átlag)ember által fogyasztott “élelmiszerek” 90+ százaléka alkalmatlan az emberi fogyasztásra. Inkább nevezhetnénk méregnek, mint ételnek a legtöbb olyan anyagot, ami átmegy az élelmiszerfeldolgozó iparon. 

Hogy a rengeteg stresszről, média-agymosásról, meg el “éjjel-nappalbudapestesedésről” már ne is ejtsünk szót…  

Amit ez a márka képvisel, az viszont nem kisebb álom, minthogy vissza szeretné adni az embernek azt, ami az övé:
A fizikai és pszichikai egészséget, egy olyan életben, amely nem csupán eléri korban a 120 esztendőt, hanem egészségben, testi és szellemi boldogságban teszi ezt meg. 

Innen a névválasztás is: az a “szupertermészetes” életforma, ami lehetővé teszi a fentieket, a manapság már természetfelettinek tűnő állapotba hozza az emberi testet. (A supernatural angol szó magyar jelentése: természetfeletti.) 

Erre törekszünk: arra a természetfelettinek tűnő állapotra, aminek valójában a természetesnek kellene lennie az ember számára. 

Aztán van itt még valami: ha már ilyen funny lesz minden, mondjuk jó lenne ha tudnánk is valahol élni ezt a remek életet. Szóval ugyanezt a tiszta és szeretetteljes állapotot szeretnénk a bolygónak is megadni, amely évezredek óta tűri meg magán hűtlen gyermekeit, annak ellenére is, hogy azok lassan elpusztítják…

Szóval gyere, olvass, eddz, fejlőd – mentsük meg magunkat és az egyetlen természetes élőhelyünket..! 

Alapító, márkatulajdonos, termékfejlesztő

Sándor Gergely

A főnök. De nyilván több ettől. Mondhatjuk, hogy ő maga a SuperNatural.

Megálmodó, megalkotó, folyton teremtő, kreatívkodó. Afféle vezető, aki hisz benne, hogy a legtöbb, amit a környezetedért tehetsz az az, hogy saját magad a lehető legjobb(an) vagy. 
Hű is ehhez: soha nem áll le, sohasem teljesen elégedett, állandó harcban áll saját perfekcionizmusával – de sokszor éppen e küzdelem viszi előre. 

Mindig itt van. Mindig figyel. Az ő blogját olvashatod az oldalon, az ő víziója a multishaker és a számos jövőben várható termék, illetve segédanyag is. 

Életmódtanácsadó, táplálkozásszakértő, edző, társadalompszichológus, sejtbiológus, designer, elemző, salesman: életmódpolihisztor. Neki tényleg elhiheted..!

(csendes)társtulajdonos

Sándor Barnabás

A főnök Tesója. De attól persze ő is sokkal több. 
Baj- és edzőtárs, ha kell kemény kritikus, ha kell támogató erő. 

S bár az életmódja sokszor alaposan kilóg a sorból (hergeli is a környezetét vele derekasan) edzésben, munkában nem ismer tréfát. 

Ténylegesen tevékenyen ritkán van jelen itt, de mégis a vállalkozás egyik mozgató rugója jogi- gazdasági- és elvi szempontból egyaránt.

Sport- és megmondóember, Fenegyerek

Szöllőssy Dávid

A főnök Tyler Durden-je, mondhatnánk, de ugye már vagy tíz éve nem idézünk onnan, az meg milyen furán hangzik már, hogy “Benedek Bencéje”. Plusz plágium is.

Szóval inkább azt mondjuk ő a srác, akinek egészen biztos, hogy faszagyerek feliratú tárcája lenne, ha hordana ilyesmit és nem csak úgy begyűrné a rengeteg dohányt a zsebébe szőrén (mondván, hogy a pénztárca kurvára nem menő már úgy a kilencvenes évek közepe óta).

Keményen, vagy sehogy, tartja ars poetica-ja és ezt hozza is az élet minden területén. Emellett Dave mindig megmondja a tutit. Finomkodás és kímélet nélkül – de pont ezt szeretjük benne.
Szintén viszonylag ritkán van itt, de akkor mindenki tud róla. 

Marketing guru és "kigyúrtállat"

V. Benito

Bár neki a legnagyobb a bicepsze a csapatban, fura mód mégsem ezért van itt. Beni a mi minden hájjal megkent (mármint csak tömegelés alatt ugye) Marketing Mágusunk.

Őt hívjuk ha varázsolni kell a FB kampányokkal, tőle várjuk a háttérben folyó marketing kommandót és ő az egyetlen, aki valóban (ki)oktathatja a főnököt, hiszen az tőle próbálja eltanulni a marketing mágia mélyebb fortélyait. 

Szintén meglepő, de Beni izomtömege egyenes arányban van kreativitásával, így messze nem csak egy massza, ahogy mondani szoktuk (by Arnold).

(EX)társ-tulajdonos

Nicole W.

Aki olvassa a blogot sejtheti ki ő.

Bár vélhetően sosem lesz itt már jelen semmilyen formában sajnos, elvitathatatlan érdemek illetik meg a weboldalt és az egész brandet illetően.  

Nélküle egészen más lenne minden. Minden értelemben.

Lehetetlen meghálálni azt a tengernyi figyelmességet, szépet és jót, amivel egykor fáradhatatlanul támogatta ezt a víziót és annak merész látnokát…

 

/ #hatékonycsapat #elementorka #randalírforever #lemurlamour #makonyecz #dög(onyecz) #(perem)füli /
...és természetesen Te,

Kedves Olvasó

Igen, Te is. Sőt, Te vagy csak igazán tagja a csapatnak, hiszen az épülő közösség nélkül sehová sem juthat el egy ilyen mozgalom. Nem fejezhető ki szavakban, hogy milyen hálásak vagyunk mindnyájótoknak, aki velünk együtt építi magát és a márkát. 

Nem is próbáljuk ezt meg, inkább majd beszéljenek a tettek helyettünk: ahogy növekszünk mint vállalkozás és mint mozgalom, úgy adunk majd “vissza” számtalan dolgot Nektek, akciók, díjmentes információk és jótékonysági megmozdulások keretében. 

Reméljük legalább akkora élvezet számotokra olvasni minket, használni a termékeinket, mint nekünk megélni, hogy megvalósul ez a küldetés és épül egy csoport ebben a kis országban, akik tényleg a személyes és közösségi jövőt képviselik az életminőség-javítás és a környezetudatosság területein.

Olvass bele blogunkba, cikkeinkbe

Gery San

Elena project
záró hetek (12-13.)

A 90 napos program befejeződött – minden szempontból kimagasló sikerrel.A rendelkezésre álló idő legvégére – de konkrétan a legutolsó napon – szépen becsúsztunk a megálmodott

Gery San

Elena project
tizedik és tizenegyedik hét

Elena megérkezett, életmódot váltott. Nem csupán azért, mert elkezdte sorra bezsebelni ebben a két hétben az elismeréseket az immár vitathatatlanul szemmel látható fizikai átalakulásáért. Nem

Gery San

Elena project
nyolcadik-kilencedik hét

Elena belehúzott. Elkezdte végre érezni, hogy a feszülős ruhái lógnak rajta és a mérleg is egyre kevesebbet mutat. Olyannyira ráment, hogy bizonyos értelemben véve önfejlesztővé