ÜVEG MULTISHAKEREK​

Válaszd ki saját SuperNatural üveg shakered!

Válaszd a minit

vagyis a 300 ml-es kivitelt, Ha inkább teáznál, kávéznál csak vele, illetve ha azt szeretnéd, hogy egy kisebb méretű táskában is elférjen menő SuperNatural üvegshakered
– vagy ha egyszerűen csak ha imádod a kompakt dolgokat

Vidd a nagyobbat

vagyis a 400 ML-ES VÁLTOZATot, Ha inkább főképp fehérjeturmixodat fogyasztanád belőle, vagy hatalmas sporttáskádban simán eltűnik egy ekkora menő üvegshaker is
– vagy ha egyszerűen csak nagyobb a kapacitásod, legyen szó bármiről

bárhol helyt állnak

Az edzőteremben...

A gymben még legtöbben az elavult és káros anyagoktól hemzsegő műanyag shakerekkel operálnak – nem is kérdés, hogy itt lehetsz a legmenőbb az új üveg multishakereddel..!

...az irodában...

Új üveg multishakerünk bármely komoly íróasztalon, vagy irodában remekül mutat
– sőt, letisztult, elegáns formavilágának hála, leginkább dísze annak.

...vagy éppen a jóga táborban..!

Ne hidd, hogy egy kecses shakerrel – amely ugye kiváló hordozható teázó szett is egyben – csakis az edzőtermekben viríthatsz: termékünket jógás körökben (is) kifejezetten favorizálják e mozgásforma igényes kedvelői!

Valóban egyedi, névre szóló MultiShaker!

Szeretnél valami egészen egyedit? Valami olyan menőt, ami tényleg csakis Neked van? Itt a névre szólóra gravírozott shaker, amit a fém kupakra tetszőlegesen gravírozott szöveggel szállítunk. 

Ez természetesen ajándékötletnek sem utolsó, hiszen ki ne szeretne egy egyedülálló, dedikáltan saját darabot, a már alapból is átkozottul menő MultiShakerekből? 

(Bármelyik ürtartalmű üveg multishakerünket kérheted a megrendeléskor egyedi névgravírozással.)

AJÁNDÉK: 29990 forintos rendelés felett most díjmentesen gravírozzuk az ajándékba szánt (tehát az egyik) shakered!

Védjük meg a bolygót és magunkat

A régi, műanyag shakerek ezerpárszáz forintos kacatok, s mint ilyeneket nem is óvjuk, tartjuk különösebben sokra őket. Sőt, sokszor egyszerűbb kidobni és másikat venni, ha nagyon elkoszolódik. És bizony, az műanyaghulladék lesz. Tengereink és az egész Föld elképesztő műanyag-szennyezettségének egy újabb kis szilánkja. 
A SuperNatural üveg multishaker nem ilyen. Drága, becses kincs, amely sokkal hatékonyabban, illetve könnyebben tisztítható, nem műanyagból van és mivel jóval többe is kerül (éppen prémium anyagai okán), nyilván nagyobb becsben is tartjuk, nem veszünk feleslegesen belőle fél tucattal. 
Arról már nem is szólva, hogy használata egy óriási lépés afelé, hogy mi magunk se mérgezzük tovább magunkat, ne fogyasszunk (mikro) műanyagokat..!   

üveg shaker csomag ajánlataink:

Close Menu
×

Cart