SuperNatural MultiShaker (3OOml)

MultiShakerünk más, mint a hagyományos protein shakerek:
– üveg anyaga nem szennyez mikro-műanyagokkal
– a fehérje turmix tárolásán túl teakészítésre is alkalmas
– “termosz funkcióval” rendelkezik a dupla fala miatt*
– így tovább tartja melegen a teát, vagy hidegen a shaket
– egyedi megjelenésével kitűnik az átlagos shakerek közül

29 .990 Ft

  • Egyedi gravírozás:

    Ha szeretnéd, hogy valóban egyedi, senkiével össze nem téveszthető SuperNatural multishakered legyen, akkor válassz gravírozást hozzá, és ide írd be, amit látni szeretnél a megrendelt üveg shaker fém kupakján, maximum 24 karakterben.

    • 6990 Ft

EZ A SHAKER MÁS, MINT A TÖBBI...

...nem kell tovább szennyezned sem magad, sem a bolygót
káros műanyagokkal!

Felejtsd el az idejüket múlt, káros műanyag shakereket, itt az új üveg multishaker

A kisebb, 300 ml-es shakerünket előszeretettel választják teákhoz, kávékhoz vevőink. Persze ha jellemzően kevesebb folyadékkal, inkább sűrűbb állagban fogyasztod szívesen a turmixodat akkor is ideális választás lehet. A kompaktabb modell ráadásul a kisebb méretű táskákban is könnyebben elfér. Természetesen ezzel a változattal is egyértelműen az igényes, környezettudatos sportoló, vagy jógázó képét alakíthatod ki Magadról.

Mikor ajánljuk a SuperNatrual
multishakert Neked?

Mostanában olvasható kutatásokban, hogy egy átlagember hetente akár egy plasztikkártyányi (!) mikro-műanyagot is bevihet a szervezetébe. Köszönjük, de mi nem akarunk egy bankkártyát elmajszolni hetente – viszont a fehérjebevitelről semmiképp sem mondunk le. 

Nem vitás, hogy a szálas, organikus bio teák az igazi teák. Csakhogy ezek elkészítése, (pláne nem otthoni környezetben) sokszor nagyon körülményes. Volt. Mert immár itt a multishaker a kis teaadagoló kiegészítőjével, amelyet megtöltve csak forró víz kell és készül is a meleg ital.

Multishakereink mind dupla falúak, aminek következtében sokkal jobban és tovább megőrzik a beléjük töltött folyadékok hőmérsékletét mint az egyszerű műanyag kulacsok. Így a fehérjeturmixod vagy a smoothie-d tovább friss, a teád pedig tovább forró marad.* 

 A SuperNatural multishaker a legkevésbé sem hasonlít a hagyományos shakerekre és ez egyáltalán nem véletlen. Fémből és üvegből van, de prémium anyaghasználata mellett különleges designjával is  messziről kiemelkedik a szokványos italtartók közül.
Ha szeretnéd kifejezésre juttatni, hogy te még a sportkiegészítők területén is adsz a stílusra, illetve teszel a saját egészséged mellett a környezetért is, akkor abszolút Neked készült..!

EGÉSZ-SHAKE A PALACKBAN

az egészség szabadság - ragaszkodj hozzá..!

Mikor és hogyan használd
a multishakered?

Márpedig arra minden sportnál szükség van, mivel proteinek nélkül a szervezet inkább csak kimerül, mint fejlődik. 

Például egy szivargyújtós merülőforralóval tényleg szinte bárhol elkészíthetsz egy adag friss, valódi teát, ami kényelmesen szállítható. 

…de azért már kortyolgatnád az utazás alatt az autóban, vagy a tömegközlekedési járműveken. 

…ahol minden kétséget kizáróan a test egészségének fejlesztése zajlik, mégis sokan isszák még műanyag palackból a vizet vagy a teát – mutass utat nekik..! 

vásárlói vélemények:

Paraméterek

Shakereink jelenleg két féle méretben és űrtartalommal érhetők el. 

Működésüket és alkotóelemeiket tekintve nincs különbség a két típus között.

Profi szállítás

Ingyenes és biztonságos szállítás

Shakereinket a külső fizikai behatásoknak fokozottan ellenálló csomagolásban, most (FOXPosttal, hírlevél feliratkozással) díjmentesen szállítjuk!

professzionális biztonság (SSL/HTTPS)

Magas szintű online adatvédelem

Oldalunk a legkorszerűbb online adatvédelmi szabványokkal rendelkezik – így személyes adataid éppen úgy biztonságban vannak, mint vásárlásaid. 

prémium termék és kiszolgálás

Megbízható magyar webshop

A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítva – így kockázatmentesen vásárolhatsz tőlünk.

segíthetünk?

GYIK

...azaz Gyakran Ismételt Kérdések a témában
az alábbiakban a leggyakrabban feltett kérdésekre olvashatsz válaszokat

Termékeinket a FOXPost rendszerén keresztül juttatjuk el Hozzád, illetve ha ez nagyon kiesik, akkor marad a jó öreg Magyar Posta, ami elavult, problémás, drága – de cserébe mindenhová kiszállít. 
(Utóbbi opciót csak olyan helyre ajánljuk, ahol abszolut nincs jelen a FOXPost.)

Tudjuk, hihetetlen, de jelenleg FOXPost rendelés esetén SEMMIBE.
Ezt ugyanis mi bevállaljuk költségként a jelenlegi kissé megnövekedett kiszállítási idő ellensúlyozása gyanánt. 
A postai kiszállítás költsége 1490 forint. 

Mivel jelenleg csak kisebb készleteket tartunk fenn, amelyek sokszor szinte azonnal lemerülnek, be kell várnunk időnként több rendelés beérkezését, de szerencsére ez egyre gyorsabban meg van. 
A várakozási idő egy ilyen ciklus kezdetébe esve akár 7-10 munkanap is lehet, éppen ezért vállaltuk be jelenleg a díjmentes kiszállítást (FoxPost esetén).
Természetesen, ahogy egyre  többet rendeltek ez folyamatosan csökken majd és a cél a 24 órás kiszállítási idő. ;)

Jelenleg utalással és (Magyar Posta esetén) utánvéttel tudsz fizetni a shakerekért, de hamarosan elérhető lesz a közvetlen bankkártyás fizetési lehetőség is oldalunkon. 

A shaker két vége fémből van, de még azok sem sérülhetnek, mert egy kellően túlméretezett “légpárnás” betéttel ellátott csomagolásban küldjük el Neked az üveg shakeredet. Ez ugyanaz a csomagolási eljárás, amelyben a shakerek hozzánk megérkeznek a gyártónktól – egy sokkal nagyobb utat megtéve. 

Természetesen igen, a shaker üvegháza és a rajta levő márkajelzés is “mosogatógép állók”. A tökéletes tisztíthatóság és fertőtleníthetőség miatt ez egy fontos szempont volt számunkra, ezért is használunk egy drágább, de a mosogatógépben történő mosásnak is ellenálló technológiát a márkajelzés megjelenítésére a termékeinken. 

Nem, speciális shakereink nem termoszok – azonban természetesen dupla faluk lényegesen tovább őrzi meg a tárolt italok hőmérsékletét, mint egy szimpla műanyag shaker.

Nos, ez valóban egy elég gyakran feltett és igen fontos kérdés, de nyilvánvalóan egyáltalán nem tartozik a tárgyhoz. 
Valójában csak azért tettük bele, hogy megtörje az egyhangúságot és elgondolkodtasson..! :)