SUPERNATURAL BLOG

#behealthy #befree

Gery San

Elena

Megosztás itt: facebook
megosztom
Elindult az első hivatalos Diéta 2.0 program, az Elena project.


Idén szeptember elsején nem csak a suli vette kezdetét, hanem az első 90 napos Diéta 2.0 program is.

Írtam már arról, hogy a szeptember az én életemben mindig is egy kezdő/újrakezdő, megújuló dátum volt. Szóval mi sem adta jobban magát, minthogy 2020 szeptemberének első napján induljon el az első Diéta 2.0. project.

A program alanya Elena.
Elena egy egészen rendkívüli nő. Hogy miért, azt hosszasan lehetne itt sorolni, de most inkább csak abból a szempontból megyek ebbe bele, ami számunkra – vagyis az életmódváltás, azon belül is elsősorban a diéta számára – releváns.

Az első ilyen pont, hogy ő egy anyuka. Ez már önmagában is sejteti, hogy nem a huszonéves csajok könnyed egyetemista-kollégista-bulista életébe kell beépítenie ezt a diétát, de ez még így nem minden. Ő ugyanis 3 (igen, három) gyermek édesanyja – és ha még ez sem lenne elegendő, jelenleg egyedül neveli e 3 gyermeket. Ez egy olyan – ráadásul feloldhatatlan – nehezítés egy ilyen programnál (meg kb. mindennél), hogy férfiként jómagam fel sem tudom talán fogni.

Viszont éppen ezen paraméterek teszik Elenát tökéletes Diéta 2.0 alannyá. Mert nyugodt szível le merem írni, hogyha neki sikerül, igenis bárki képes kell legyen az életmódváltásra.

Ha neki sikerül úgy beépítenie a külön kajákat, edzéseket, reggeli mozgásokat, hogy sokszor még beszélni sem tudunk 5 mondatnál többet telefonon, amikor a gyermekei aktívak…
Ha neki sikerül nem mellé zabálni, amikor a kölyköknek egy hegynyi édesség áll folyamatosan a konyhapulton…
Ha neki megy nem szétesni, amikor épp úgy tűnik semmi sem úgy alakul, ahogy akarod…
Ha neki sikerül átállni a mindennapos pékárú imádatról és a zöldségek kb. teljes utálatáról egy olyan táplálkozásra, amiben az előbbi semmi, az utóbbi pedig komoly helyet kap…

Szóval, ha neki sikerül mindez, nem lehet több kifogás. Sem Neked, sem nekem, sem senkinek. És pontosan ez a cél. Látnia kell mindenkinek, hogy ez nem valami varázslat, vagy kiváltság, hanem BÁRKI képes megváltoztatni az egész életét, ha elég komolyan akarja.

Hogy nekem sem lehet kifogásom azt a lehető legtisztább módon vállalom fel: a 90 napot én is végig csinálom. A legelejétől a legvégéig.

A részleteket pedig folyamatosan írni fogom itt, javarészt utólag, hogy egy kicsit mindig előrébb járjunk, mint azok, akik a képernyő másik oldaláról szintén követni akarják Elena példáját és szinkronban (vagy akár utólag) végig akarják csinálni mindezt.

A saját programomról csak keveset fogok írni, mivel az nemi jellegeink és céljaink eltérésből adódóan néhány ponton különbözik Elenáétól. Lesz majd később atomkirály férfi program is, de ez most nem az. A főszerep most kizárólag Elenáé, aki meg fogja mutatni, hogy egy 3 gyermekes családanya is tartósan le tud fogyni és egészségesebben tud élni, minden kifogást félretéve – hogy ezután senki ne mondhassa, hogy “nekem ez nem megy mert..”!

Erről a kihívásról szól az Elena projekt, az első Diéta 2.0 program.

(A kép illusztráció – bár Elena, aki a munkája miatt nem vállalta az arcát abszolút hasonló karakter. Ezzel együtt a testén szemmel látható változásokat természetesen meg fogjuk mutatni a program alatt és végén.)

További bejegyzések

fogyások
Gery San

Elena project
záró hetek (12-13.)

A 90 napos program befejeződött – minden szempontból kimagasló sikerrel.A rendelkezésre álló idő legvégére – de konkrétan a legutolsó napon – szépen becsúsztunk a megálmodott

blog
Gery San

Test

Világunk jellegéből adódóan a fizikai testünkben végbevitt változásainkon keresztül tudunk a leghatékonyabban fejlődni számos szempontból. Talán megdöbbentő, de szellemi és “lelki” (asztrális) kapacitásaink is nagyban

Tennél magadért?

Gyere, hozd ki magadból a legtöbbet az új multishakereinkkel!