SUPERNATURAL BLOG

#behealthy #befree

Gery San

“Született július 4-én”

Megosztás itt: facebook
megosztom
Azt hiszem, ez az oldal nem is indulhatna szimbolikusabb napon, mint a mai.

Bevallom én sosem hittem abban, hogy az életeben egyáltalán nincsenek teljesen véletlenszerű események. Azt azonban már elfogadtam, hogy bizonyos sorsszerű események igenis okkal történnek az ember életében.

Ennek az oldalnak az útjára indítása annyit csúszott már és annyi ponton, annyiszor meg kellett volna hiúsulnia, hogy talán az sem véletlen, hogy ideért és pont ezen a napon lép ki a világba. Hiszen ez a nap egy olyan ország egyik legnagyobb ünnepe, amely talán az egyetlen olyan gyarmat a világon, amelyik valódi, érdemi függetlenséget volt képes kivívni magának.

Azt most nem részletezném, hogy az elmúlt cirka 400 év alatt a nagy amerikai nép milyen mélységes mételybe volt képes taszítani magát és hogy fizikailag meg mentálisan hová degradálódott a lakosság 98%-a. Az viszont nyilvánvaló, hogy ez is pontosan azért történhetett meg, mert az emberek (újra) elvesztették a függetlenségüket.

Ez persze nem politikai, hanem egy teljesen más típusú függetlenség, ami sajnos a lehető legteljesebb mértékben világszintű probléma. Folyamatos addikcióban él szinte az egész emberiség. Sokan azt hiszik, hogy a drogok és az alkoholizmus a legnagyobb gond, de mivel az őket nem érinti le van szarva az egész és minden tök funny. Ez egy jó nagy tévedés, amiért hatalmas árat fizetünk.

A drog- és alkoholfüggőség, ugyanis csak nagyon kevés százalékát érinti az embereknek, azonban a finomított cukroktól, a különböző élelmiszeripari adalékanyagoknak álcázott ízfokozó idegmérgektől való függőség egy nagyon szűk réteget leszámítva szinte mindenkit érint. Az elhízás mára olyan durva méreteket öltött, hogy ha nem vagy egy genetikai csoda és/vagy nem hivatásszerűen sportolsz majdnem biztos, hogy van rajtad súlyfelesleg.

Míg kb. százötven évvel ezelőtt egy olyan embert, aki mázsa fölé hízott már a cirkuszokban mutogattak látványosságként, addig ma egy délutáni Tesco bevásárlás során 10 emberből 7-8 simán ilyesmi attrakció…

Pedig a fizikai és mentális függetlenség talán soha nem bírt akkora jelentőséggel még, mint napjainkban. Mert bár az egészségügy és persze a gyógyszeripar soha nem látott tempóban fejlődik, mégis a betegek és a betegségek száma is elképesztő tempóban nő.

Jönnek a halálos(nak mondott) vírusok, a rák, az allergiák, cukorbajok meg még az Isten tudja mi minden, ami mind arra vezethető vissza, hogy amig nincs baj leszarjuk a testünket és bármit megeszünk, a sportra meg teszünk, mert arra úgy sincs időnk, de azért egy jó doboz cigit meg egy pár liter sört simán beverünk, mert hát az jár nekünk a robot után. Aztán jól meg is lehet nyugodni, mert a TV-ben is reklámozzák mi baj lehetne belőle?!?


De ha Te mégis valami mást választanál, azért nem kell elkeseredned, mert igenis van remény. Van egy másik oldal is. A nehezebb – mint mindig. De egyúttal sokkal jobb.

Mert szerencsére azért egyre erősödnek a különböző paleo mozgalmak, nyílnak a „minden mentes” büfék és éttermek, virágzani kezdtek a bio piacok és ma már nagyon sok étterem kínál ketogén, gluténmentes, vagy különböző kifejezetten egészséges, diétás menüket, ételeket és italokat.

Látszik, hogy elindult valami. Az emberiség kisebb és értelmesebb csoportjai már elkezdték felkapni a fejüket és kezdik megsejteni a TV-ben meg a neten zajló agymosások és reklámtengerek szövedékén felülemelkedve az igazságot. Hogy az élelmiszeripar nem csak hogy akkora zsákutcába futott, mint a gyógyszeripar, hanem, hogy e két iparág kb. egymást támogatva zsigereli a világunkat.

És ezen a ponton csatlakozik a képhez a SuperNatural. Egy mozgalom, ami ezeknek az embereknek szól. Azoknak, akik tudatosan egészségesen táplálkoznak, akik nem hajlandóak tovább függőségből túlsúlyosak lenni, hajlandóak viszont tenni azért, hogy ne dögöljenek meg valami nyavalyában 60 évesen, mert igenis szeretnék látni az unokáikat is felnőni. Akik hisznek az emberi test egészségében és esztétikumában kortól, nemtől és politikai hovatartozástól függetlenül.

Szóval itt vagyok, itt vagyunk, és ezért vagyunk itt.

Hogy egy egyre nagyobbra duzzadó közösségként, együtt mehessünk ezen a rögös, de tisztább úton.
Vagyis eljött az idő: cseréld le pizzát csirkemellre, a tiramisut fehérjeturmixra az ócska műanyag shakered pedig üvegre, hogy a bolygó mellett megvédjük saját magunkat is attól, hogy elveszítsük a legfontosabb alapvető jogunkat: a függetlenséget..!

További bejegyzések

fogyások
Gery San

Elena project
záró hetek (12-13.)

A 90 napos program befejeződött – minden szempontból kimagasló sikerrel.A rendelkezésre álló idő legvégére – de konkrétan a legutolsó napon – szépen becsúsztunk a megálmodott

blog
Gery San

Test

Világunk jellegéből adódóan a fizikai testünkben végbevitt változásainkon keresztül tudunk a leghatékonyabban fejlődni számos szempontból. Talán megdöbbentő, de szellemi és “lelki” (asztrális) kapacitásaink is nagyban

Tennél magadért?

Gyere, hozd ki magadból a legtöbbet az új multishakereinkkel!