SUPERNATURAL BLOG

#behealthy #befree

Gery San

Miért „Gery San”?

Megosztás itt: facebook
megosztom
Nagyon sokan kérdezték már fel ezt is, úgyhogy gondoltam leírom röviden, ha már így benne vagyok a leíró posztokban, aztán csak belinkelem amikor elő jön.

Szóval a „becenevem” Gery San (ejtsd: „geriszan”) és semmiképpen sem Garison, Gery Son, GerySun, vagy én még nem is tudom mi mindent szoktak mondani meg írni az idióták emberek…

A Gery a Gergely keresztnévből nagyjából adja magát és azért lett így írva ahogy, hogy se Gary Barlow-val, se Geri Halliwellel ne lehessen összekeverni.
(Hát persze… szóval, valójában mikor ez kialakult még tini lányokkal futottam és ők mindent y-nal írtak akkoriban, úgyhogy olyan volt ez, mint Alkonyat pólóban randira menni velük: alapból plusz pont.)
Ekkor persze még csak simán Gery voltam.

A San jelző később került mellé és egyfelől a vezetéknevem rövidítése (Sándor), másfelől pedig a japán „san” megszólításra hajaz, aminek a szerepe jellemzően az általános tisztelet kifejezése a japán nyelvben.  Így ez egyfajta tisztelgés is a részemről a japán kultúra felé, amelyet felettébb kedvelek.

Egyrészt a harcművészeti múltam (és jelenem) véget, másrészt pedig mert már sok-sok éve járok egy japán professzor magániskolájába, ahol számos olyan dolgot tanulhattam meg (és tanulok még ma is) amelyek segítségemre vannak a SuperNatural életmódváltó rendszerének fejlesztésében.  

Meg amúgy eszméletlenül karmolom a sushit is.

További bejegyzések

fogyások
Gery San

Elena project
záró hetek (12-13.)

A 90 napos program befejeződött – minden szempontból kimagasló sikerrel.A rendelkezésre álló idő legvégére – de konkrétan a legutolsó napon – szépen becsúsztunk a megálmodott

blog
Gery San

Test

Világunk jellegéből adódóan a fizikai testünkben végbevitt változásainkon keresztül tudunk a leghatékonyabban fejlődni számos szempontból. Talán megdöbbentő, de szellemi és “lelki” (asztrális) kapacitásaink is nagyban

Tennél magadért?

Gyere, hozd ki magadból a legtöbbet az új multishakereinkkel!