SUPERNATURAL BLOG

#behealthy #befree

Gery San

Életmódváltás 2.0

Megosztás itt: facebook
megosztom
Ahogy kezd egyre olvasottabb lenni az oldal, úgy érkeznek a kérdések, felvetések, hogy pontosan mi is az, amit csinálok. Úgyhogy most elmondom.

A Életmódváltás 2.0 meg Diéta 2.0? …és ez a SuperNatural is mi a fene egyáltalán?!? Íme a válaszok.

A SuperNatural egy életmódváltó márka, már ha van ilyen kategória egyáltalán. Mondjuk, ha nincs akkor is az, mivel elég egyedülálló igazából. Az én saját márkám. Egy brand, ami nagyon kicsiben kezdett, de hatalmas álmokat dédelget.
Hiszen ma még „csak” üvegshakereket vásárolhatsz az oldalon és egy-két jótanácsot, szórakoztató történetet kaphatsz a blogból, cikkekből, de a cél nem kisebb, minthogy egy nap igazi táplálékkiegészítő márkává és életmódváltó mozgalommá nője ki magát ez az egész. Olyan különlegességekkel a kínálatában, mint paleo elemeket tartalmazó bio- és más spéci fehérjék, saját, kizárólag organikus összetevőkből álló multivitamin/ásványianyag komplexek, vagy éppen a legjobb minőségű kollagén és hidrogénkapszulák, illetve teakeverékek.

És hogy miért supernatural? Mert mondhatjuk, hogy a „szuper-természetes” az új természetfeletti. Ha a táplálkozásod, a mentalitásod, a tartásod, és a mozgásod kiemelten „természetes”, természetközeli, (tudatos étkezés, fejlődési szemlélet, középponti testtartás/mozgás, stb.) akkor a mai világban már kb. természetfelettinek számító lehetőségeket kapsz. Olyanokat, mint a nagyon hosszú, mégis egészséges élet, a legidősebb korban is teljes szellemi és testi épség/frissesség, látszólag a biológia törvényeinek ellentmondó mozgáskészség – meg még sorolhatnám. Ezért. (Szóval nem a Warner tesók miatt.)

Az Életmódváltás 2.0 pedig a márka életmódváltó rendszere, ami egy kategóriájában egyedülálló, lényegesen komplexebb program, mint a legtöbb ilyen témájú metodika.
Ez a rendszer ugyanis nem áll meg ott, hogy ne egyél ezt, meg azt, illetve menj, sportolgass kicsit, hogy lefogyj és érezd jobban magad. Erre ott a Norbi, meg a többi „fogyi guru”, a rengeteg kóklerrel és azzal a maroknyi valóban kiváló szakemberrel, akik mondjuk tényleg jól csinálják mindezt – mert szerencsére ilyen is akad azért.
Az Életmódváltás 2.0-ban a mentális fejlődés is egy nagyon hangsúlyos pont, ahogyan az egészség hosszú távú megőrzése a tudatos étkezés, illetve a speciális testmozgások, és szellemi gyakorlatok révén.

Végül a Diéta 2.0 (ejtsd: kettő pont nulla) ennek a komplex életmódváltó rendszernek az egyik meghatározó alapeleme, mondhatni az alappilére – az első fókusz.
Természetesen a Diéta 2.0 is jóval többet ad, mint más diétás programok, leginkább azért, mert a test lefogyasztása mellett annak minőségi táplálására is komoly hangsúlyt fektet, ennek minden velejáró előnyével. Minderről bővebben a következő posztokban, illetve szeptembertől a program gyakorlati megvalósítása is végigkövethető lesz itt a blogon.
Tehát először ezzel megyünk, aztán meg fog érkezni az egész komplett rendszer. Jó lesz. Tényleg.

(folytköv…)

 

(a márka logója tökéletesen tükrözi az Életmódváltás 2.0 kiegyensúlyozott törekvéseit)

További bejegyzések

fogyások
Gery San

Elena project
záró hetek (12-13.)

A 90 napos program befejeződött – minden szempontból kimagasló sikerrel.A rendelkezésre álló idő legvégére – de konkrétan a legutolsó napon – szépen becsúsztunk a megálmodott

blog
Gery San

Test

Világunk jellegéből adódóan a fizikai testünkben végbevitt változásainkon keresztül tudunk a leghatékonyabban fejlődni számos szempontból. Talán megdöbbentő, de szellemi és “lelki” (asztrális) kapacitásaink is nagyban

Tennél magadért?

Gyere, hozd ki magadból a legtöbbet az új multishakereinkkel!